TV-sztárok

Ellopták Jimmy aranylemezét

Zámbó Krisztiánnak nem az fáj a legjobban, hogy a betörők, akik hétvégén feldúlták otthonát, elvitték anyagiakban is értékelhető tárgyait, hanem hogy édesapja ereklyéit is ellopták.

Zámbó Krisztián megmaradt örökségét is meglovasították azok, akik hétvégén betörtek az x-faktoros fiú lakásába. „Az örökségemet, egy aranylemezt is meglovasítottak, nagyon fáj, hiszen számomra felbecsülhetetlen, pótolhatatlan – mesélte Krisztián, aki a jelekből azt látta, hogy a betörő jóízűen meg is vacsorázott nála. – El vagyok keseredve, bevallom. Rettentő kiborító, ha arra gondolok, mi van akkor, ha a kedvesem vagy az édesanyám otthon van.” Krisztián félelme ráadásul nem alaptalan, hiszen már másodjára törtek be hozzá. A rendőrség a Blikknek elárulta, megkezdték a nyomozást. Közben Jimmy rajongói is szervezkedni kezdtek, nehogy a betörő értékesíteni tudja a meglovasított aranylemezt.

 

Ellopták Jimmy aranylemezét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top