TV-sztárok

Győzike felesége, Bea nem bírta tovább

Évek óta nem adott interjút Gáspár Bea, aki férjével együtt október 29-én megtudja, milyen ítéletet szab ki a bíróság az adócsalási ügyben. Az ügyész börtönbüntetést kért. Bea nem bírta tovább, most megszólalt...

Azt mondja, bármi lesz, ő kitart a férje mellett. Még akkor is, ha mindkettőjüknek börtönbe kell mennie. „Neki sosem mondom, de gyakran gyötör a gondolat, bár próbálom gyorsan elhessegetni: lehet, hogy börtönbe kell mennem. Aztán összekapom magam, mert muszáj a gyerekek miatt – mondta a Borsnak Bea asszony. – Amióta ez a rémálom tart, egy hangos szó nincs köztünk. Félünk és kapaszkodunk egymásba. Ő engem, én meg őt féltem” – teszi hozzá Győzike felesége. A hírekkel ellentétben még nem beszéltek arról, hogy mi lesz a gyerekekkel, ha tényleg börtönbe kell vonulniuk. „Bárhogy is lesz, Győzővel a kapcsolatunk örök, így kitartok mellette, még a rácsok mögött is.”

Győzike felesége, Bea nem bírta tovább

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top