TV-sztárok

VV Éva megtépte VV Anikót

Ez a hónap sem múlt el cirkusz nélkül. A szőke lány azért tépte meg és saját elmondása szerint rúgott is bele egykori villatársába, mert összevesztek egy hakni gázsiján.

A két lány különböző módon emlékszik az eseményre. Anikó szerint Éva több pénzt szeretett volna a közös hakniból, ő azonban ragaszkodott a fele-fele arányhoz. VV Anikót állítólag biztonsági őrök menekítették ki a diszkóból. A kirabolt és a szomszédai által sem igazán kedvelt Éva azonban másképp emlékezett a romániai diszkósztorira, ennek ellenére a verekedést nem tagadta a Borsnak, sőt. „Megtéptem és megrugdostam!…” – ecsetelte VV Éva, aki Facebook-oldalán is írt a történtekről, na és újra az RTL-t szapulta saját sorsa miatt.

„Ennek a szerencsétlennek sosem volt haknija! Fel sem ismerték, mindenki engem szedett szét a helyen! 2500 forintja volt. Én tankoltam, engem ingyen is levittek volna, de ő sosem ül más kocsijába! Levett pénzzel, aki szervezi a haknit, annak jár a lé többsége! 16 évvel idősebb pasija van, gondolom, honnan kukázta. A másik meg, most tudtam meg, hogy mikor kijöttem, akkor sem akart az RTL alkalmazni, csak az Anikót! Még a botrányaim előtt sem! Közel egymilliárd forintot hoztam a csatornának a párbajaimmal, milyen tetves egy világ van!” – folytatta a háborút Éva.

VV Éva megtépte VV Anikót

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top