TV-sztárok

Oláh Gergő, az X-Faktor énekese: “Nem bántam meg, hogy fiatalon lettem apa”

A 23 éves salgótarjáni énekes meghódította az X-Faktort. Jött, látott, győzött. A fiatal apuka eldöntötte: nem adja fel az álmait, és harcol családja és saját maga miatt is.

„Tizenkilenc éves voltam, amikor összeházasodtunk a párommal. Bár sokaknak ez túl korai, mi nem kételkedtünk, sőt az első gyermekünket is terveztük. Így kislányunk már egy évvel az esküvő után megszületett” – meséli Gergő, aki szerint akkor változott meg benne valami. „Máshogy kezdtem gondolkodni. Rájöttem, hogy az élet már nem rólunk szól, ez már nemcsak egy szerelmi kapcsolat, hanem egy család. Apaként pedig az a feladatom, hogy nekik mindent megadjak” – mondja az énekes, aki immár kétszeres apuka.

Oláh Gergő az X-Faktor énekese: „Nem bántam meg, hogy fiatalon lettem apaGergő mindent megpróbált, de szakmájában – gyermek- és ifjúságfelügyelő – nem tudott elhelyezkedni. „Mivel el kell tartanom a családomat, és a munka nem szégyen, így közmunkás lettem. De örök álmom volt a színpad és az éneklés. Hiszem, hogy ha eljutnék a X-Faktor döntőjéig, akkor nemcsak én lennék boldog, hanem a családomnak is többet tudnék adni” – ecseteli Gergő, akit felesége is bátorított. „A nejem azt mondta nekem: A te álmod az én álmom is. Igazi támogató feleség, jobbat nem is kívánhatnék nála.”

A 23 éves apa abban bízik, hogy az X-Faktor után családjával együtt a fővárosba költözhet. „Ha döntős leszek, a műsor alatt biztosan nehéz lesz átvészelnünk, hogy távol leszünk egymástól. De ez az ára annak, hogy később jobb legyen és boldogabbak lehessünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top