TV-sztárok

Szakított a Barátok közt sztárja

Barátja helyett immár a munkára és a sportra koncentrál Marenec Fruzsina. A Barátok közt egykori szereplője külsőleg is megújult: szőke, sportos rövid hajra váltott – írja a Bors.

Szakított a Barátok közt sztárjaMarenec Fruzsinának véget ért négyéves kapcsolata, és jelenleg magányosan él. A Barátok közt egykori Emmájának – aki a Marslakók című sorozatban is szerepelt – nem csak a magánéletében történtek változások. Munkahelyet váltott, és jelenleg az egyik sporttévénél dolgozik szerkesztő-riporterként a Meztelenül című bulvárműsorban. A mellplasztikán átesett 23 éves színésznőnél az új korszak kezdete a külsejében is megmutatkozik: az eddiginél még világosabb lett a haja, és rövidebb. Eddig egyáltalán nem volt a sport híve, az utóbbi időben azonban rendszeresen sportol, fut a Duna-parton. Mint mondja, nehezen viseli az egyedüllétet, ezért inkább a munkájába temetkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top