Ellopták VV Éva szexképeit

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ötven év körüli szomszédja zaklatja az egykori villalakót. Kihallgatja a szerelmes együttléteit, valamint intim ajánlatokkal és obszcén üzenetekkel bombázza a VV-hőst – írja a Bors.
2012. 07. 24. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Ellopták VV Éva szexképeitPerverz szomszédjától retteg Baukó Éva, alias VV Éva. A botrányos életű egykori valóságshow-hőst mintegy másfél hónapja az apja korabeli szomszédja zaklatja. Az ötvenes évei vége felé járó úr ellopta VV Éva akt- és félaktképeit a laptopjáról, illetve szexuális tartalmú SMS-ekkel kergeti őrületbe az exvillalakót. „Az üzeneteiből kiderül, hogy mindig hallgatózik. Amióta újra van barátom, és nagyokat szexelünk, a férfi azt sem titkolja, hogy mindennek fültanúja. Számos obszcén üzenet küldött” – panaszkodott az RTL-ből kitiltott VV Éva, aki képtelen leállítani az idős urat.
Olvass tovább

Hozzászólások

mondom52 2012-07-24 10:59

Ahhoz, hogy a kedves szomszéd hozzáférjen a laptopjához, "ellopja a képeket", be kellett menjen a lakásába. Mért is volt ott? Khm, khm, ötlete kinek van????

Nők Lapja Cafe 2012-07-24 09:37

Ötven év körüli szomszédja zaklatja az egykori villalakót. Kihallgatja a szerelmes együttléteit, valamint intim ajánlatokkal és obszcén üzenetekkel bombázza a VV-hőst - írja a Bors.

Nők Lapja Café: Ellopták VV Éva szexképeit