TV-sztárok

Gönczi Gáborral kikezdett Lucy Ewing

Hamarosan az RTL Klub képernyőjén tér vissza a Dallas, méghozzá a legújabb részekkel. A magyar nézők már várják a sikersorozat folytatását, Gönczi Gábor például az öreg Cliff Barnesra kíváncsi.

Gönczi Gábor, a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője nemcsak a kilencvenes években, hanem néhány éve is figyelemmel kísérte az Ewing család életét. „Olyannyira nagy Dallas-rajongó voltam, hogy addig nem mentem sehová péntek esténként, amíg véget nem ért a soron következő epizód. Ha pedig nem tudtam otthon lenni, akkor rögzítettem a legfrissebb fejleményeket és másnap megnéztem, mi történt a szereplőkkel – vallotta be Gönczi Gábor. – Aztán amikor néhány évvel ezelőtt ismételni kezdték a sorozatot, nem tudtam megállni, és nosztalgiából végignéztem ismét a 357 epizódot. Bár a nézők többségének Jockey volt a kedvence, én mégis az örök vesztest, Cliffet vettem a védelmembe. A sorozat legcsinosabb nője pedig szerintem Jockey egyik szeretője, Mandy Winger (Deborah Shelton) volt. Azon túl, hogy a sorozat nagy szerelmese voltam, néhány éve úgy hozta a sors, hogy a munkám miatt is kapcsolatba kerültem a sorozattal. A Lucyt alakító Charlene Tilton budapesti vendégszereplése idején én fogadtam a színésznőt az RTL Klub székházában és mutattam meg neki a Fókusz díszletét. Kedves volt és közvetlen, és szinte minden férfivel kikezdett, pont úgy, mint a Southfork Ranchen” – ecsetelte a műsorvezető.

 
Gönczi Gáborral kikezdett Lucy Ewing
 
Gönczi Gáborral kikezdett Lucy Ewing

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top