Kórházba került: idegösszeomlást kapott a valóságshow-hős

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Mentő szállította kórházba a TV2 Összeesküvőkből megismert Nikót. Lassan rámegy az egészségére a párjával, Ricsivel való se veled, se nélküled kapcsolat – írja a Bors.
2012. 07. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Idegösszeomlást kapott a valóságshow-hősFolyamatosan változik az ÖsszeEsküvőkből megismert Nikó és Ricsi kapcsolata. A szerelmesek hol boldogságukat hirdetik, hol éppen szakítanak és más partner mellett kötnek ki. Nikó ugyanis a VV Gergővel való futó kaland
után ismét visszatért Ricsihez, ám újraéledtek a rendszeres viták, és a lány összeomlott. „A múlt héten elájultam a munkahelyemen. Kihívták a mentőket, és bevittek a kórházba. Előző nap találkoztam Ricsivel, és ez nagyon felkavart. Egyszerűen nem tudtam feldolgozni. Idegösszeomlást kaptam” – panaszkodott a jelenleg 50 kilós valóságshow-hős, akit az orvosok hízókúrára fogtak. Niki a kedvesét hibáztatja a rosszullétéért, mondván, Ricsi nem tudja eldönteni, mit akar. „Se veled, se nélküled kapcsolatban élünk. Közben mindketten belehalunk, annyira szeretjük egymást” – árulta el Nikó.
Olvass tovább

Hozzászólások