Ingyen sem kell új cici Tolvai Reninek

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A plasztikai sebészek ingyen is átformálnák kebleit, ám a megasztár hallani sem akar a szépészeti beavatkozásokról. Vallja, elégedett az alakjával és a természetes melleit is szépnek tartja – írja a Bors.
2012. 07. 04. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Ingyen sem kell új cici Tolvai ReninekAmióta szexi ruhában megjelent a Viva Cometen, Tolvai Reni azóta fürdik a népszerűségben. Még több rajongója és koncertmegkeresése lett a Playboy-fotózásra is felkért énekesnőnek, akinek a testén akár ingyen is dolgoznának a plasztikai sebészek. A bulvárlap úgy tudja, akad olyan orvos, aki ingyen állna Reni rendelkezésére, az utóbbi időben kigömbölyödött
megasztár pedig mellműtét, zsírleszívás, szájfeltöltés vagy egyéb szépészeti beavatkozás közül választhat. Az énekesnő azonban nem kér a szikéből, mondván, így is egészségesnek és szépnek tartja magát. „A plasztika nem fér össze a személyiségemmel, és sebészhez sem kell fordulnom. Jól érzem magam, fiatal, egészséges nő vagyok” – jelentette ki a Megasztár 5. szériájának győztese.
Olvass tovább

Hozzászólások

kerze 2012-07-04 13:31

Szép, természetes csepp formájú a cicije. És nem tudom miért fikázzák sokan mert nem ropi vékony. Végre egy nőies csajszi !!! Szerintem nem gáz a ruha amiben mutogatta. Mikor mutogassa ha nem huszonegy-két évesen?? Csak, tényleg maradjanak meg ezek a gondolatok az agyában, nincs gusztustalanabb a félgömb 90 fokban előremeredő szilikoncicinél.

 

Szisza. 2012-07-04 12:37

Oh, pedig én már kezdtem azt hinni, hogy....

cabron 2012-07-04 11:52

Ja, a playboy sebészei. Biztos jó alapanyag a csaj, üzletet látnak benne.

Szó nincs jótékonykodásról, ne gondold!

hufur 2012-07-04 11:50

Helyes.

 

De ha végképp nem tudnak mit kezdeni magukkal az unatkozó (ám jól dolgozó!!) plasztikai sebészek, én szívesen állok rendelkezésre, ha meg mégse, akkor maradok így, ahogy vagyok :) 

Szisza. 2012-07-04 11:43

Ha a T. plasztikai sebészek ilyen nagylelkűek, akkor miért nem olyanokon akarnak jótékonykodni, akik jobban "rászorulnának" új mellekre csak éppen nem tudják megfizetni? Biztos lenne egy két anyuka, aki az x ideig tartó szoptatás után esetleg korrigálna a mellén, és ne feledkezzünk meg azokról se, akik baleset vagy betegség miatt veszítették el a mellüket.

Tessék velük kezdeni a jótékonykodást, garantálom hogy sokkal hálásabbak lennének mint akik csak úri huncutságból műttetik meg magukat.

cabron 2012-07-04 11:40

Ingyen sem kell új cici Cabronnak.

 

Na, ennek legalább akkora hírértéke van...

 

 

DymuniaD 2012-07-04 11:30

Sose lesz vége a tőgysagának...

Ennyire nem lehet uborkaszezon.