Sztárok

A Barátok közt szépfiúja 14 évvel fiatalabb barátnőjével költözne össze

A Barátok közt szépfiúja, Solti Ádám komoly kapcsolatot tervez a nála 14 évvel fiatalabb Dórával, bár a lány még a szüleivel él, hiszen csak most érettségizett.

A Barátok közt szépfiúja 14 évvel fiatalabb barátnőjével költözne összeSolti Ádám, aki az X-Faktorból a Barátok közt ügyeletes szívtiprójává lépett elő, boldog kapcsolatban él Dóránál, akivel a nagy korkülönbség ellenére is jól megértik egymást. Dóra most érettségizett, a 32 éves Ádámnál 14 évvel fiatalabb, egyelőre a szülőkkel lakik, de Ádám fejében már többször megfordult az összeköltözés is. „Mindig azzal nyugtatom magam, hogy Dóri más, ő egy komoly lány, aki jóval érettebb a koránál” – nyilatkozta a színész a Story magazinnak. Többen is próbálták elbizonytalanítani környezetében, és figyelmeztetni a korkülönbségből adódó veszélyekre, és bevallotta, néha neki is támadtak kétségei, de nem aggódik, mert mindketten biztosak az érzéseikben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top