TV-sztárok

Saját műsort kap az RTL sztárja

Ősszel saját show-val jelentkezhet a Csillag Születik zsűritagja, feltéve, ha átmegy a tévécsatorna vizsgáján. Hajós Andrást ugyanis a köztévéhez igazolt Fábry Sándor utódjának szemelték ki – írja a Bors.

Saját műsort kap az RTL sztárjaÚjabb kivételes lehetőséggel kínálja meg Hajós Andrást az RTL Klub. A tévécsatornánál ugyanis úgy értékelik, hogy a humor nagyágyúja kiváló teljesítményt nyújtott az elmúlt években. A Bors értesülése szerint ha rábólint az RTL Klub vezetése, ősszel saját show-val rukkolhat elő a zenész-humorista, aki a CSISZ-ben zsűritagként is megmutatta magát. A próbafelvételekre heteken belül sor kerül. Mint a bulvárlap megtudta, a tévécsatorna berkeiben sokan azt beszélik, hogy Hajóst a köztévéhez igazolt Fábry Sándor utódjának szemelték ki, de teljesen más jellegű show-t készít majd. A produkció nemcsak jellegében tér majd el a Showdertől, hanem más idősávba is kerül: late night show, azaz késő esti szórakoztató műsor lesz. Sőt a hírek szerint Hajós – aki kakukktojásnak tartja magát – teljesen szabad kezet kapott, ez volt ugyanis a feltétele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top