TV-sztárok

Twilight: Ilyen lesz Bella és Edward lánya – fotó

A vámpíros film utolsó része csak novemberben kerül a mozikba, de az első címlap már megszületett a vérszívó családról.

Twilight: Ilyen lesz Bella és Edward lánya - fotóMost született, de máris 10 éves
Akik olvasták a könyvet, azoknak nem újdonság, hogy Bella és Edward lánya egy félig ember, félig vámpír gyermek lesz. Így fordulhat elő, hogy néhány hét alatt a csecsemőből tízéves, túl okos, túl szép, túl tökéletes kislány lesz a történetben. Mivel elég sok idő telik el a záróepizód és az előző rész között, a készítők precízen megszervezték a filmmel kapcsolatos információk kiszivárogtatását, hogy novemberig fenntartsák a nézők érdeklődését.

„Jaj, még a kezünk is egyforma”
Most éppen az új Cullen család bemutatása van soron. Az Entertainment Weekly magazin címlapján pózol Bella, Edward és a kislányuk, Renesme – akit nyilván nem szívatnának a suliban, ha tényleg ez lenne a neve. „Még a kezünk is teljesen egyforma. Egy kicsit furcsa érzés számomra, hogy ennyire hasonlítunk egymásra. De igazából segítette a munkát a forgatáson. A filmbéli kislányom pont úgy néz ki, mint én gyerekként” – ecsetelte a Bellát alakító Kristen Stewart a magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top