TV-sztárok

Milliókat követel Damu

Rabruhában, bilincsben érkezett a börtönbüntetését töltő színész a bíróságra. Az egykori szappanoperasztár ezúttal felperesként jelent meg, ugyanis eljárást indított a személyiségi jogainak a megsértése miatt.

Milliókat követel DamuRövidre vágott hajjal, mákos mintás „raböltönyben”, bilincsben és vezetőszáron vitték kedden a Fővárosi Bíróságra a 4 és fél év börtönre ítélt Damu Rolandot. A színész még 2007-ben indított polgári peres eljárást lapkiadók és magánszemélyek ellen, mivel megírták, hogy nőt vert. A Bors úgy tudja, hogy az elítélt Damu milliókat követel a kiadóktól személyiségi jogainak megsértése miatt. Míg márciusban szívinfarktushoz hasonló tünetei voltak, és pszichiátriai kezelésre szorult, addig a Tiszalökön raboskodó színész ezúttal meglepően kisimult arccal, nyugodt légzéssel jelent meg a bíróságon – számolt be a Blikk. Mint ügyvédje, dr. Ruttner György elmondta, a 10 milliós adósságot felhalmozó Damu nincs elkeseredve, egészségileg sokkal jobban van, a barátnője látogatja a börtönben, ahol azonban nem szemetesként, hanem a színjátszó kör vezetőjeként dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top