TV-sztárok

Cserbenhagyták az RTL fiatal sztárjait

Pénz és támogató nélkül maradt a Csillag Születikből kiesett Prügyi Duó. Valószínűleg egy rosszindulatú pletyka állhat annak a hátterében, hogy mecénásuk lemondott a kiscsillagokról – írja a Blikk.

Cserbenhagyták a kiscsillagokatElpártolt a nehéz sorsú Prügyi Duótól a legnagyobb támogatójuk, pedig eddig több százezer forinttal segítette a fiatal zongorista és énekes menetelését a Csillag Születikben. Babos Ricsi egyik tehetős szomszédja, Csaba egy félreértés miatt ugyanis csalódott a legutóbbi adásban kiesett kiscsillagokban. A pártfogolt eddig önzetlenül támogatta a Borsod megyei tehetségeket – zongorát ajándékozott nekik, autóval fuvarozta őket, támogatásra biztatta az egész falut –, ám időközben elpártolt tőlük, sőt már szóba sem áll a fiatalokkal. „Sajnos abban a dohánygyárban, amely Csabi családjáé, dolgozik egy rosszindulatú nő, aki valótlanságokat állított rólam, és bekavart a mi kapcsolatunkba. (…) Nem gondoltam, hogy ilyen hamar meg kell tapasztalnunk az irigy emberek rosszindulatát” – panaszkodott a 16 éves Ricsi. Zenésztársával, Dósa Krisztiánnal mindenesetre úgy döntött, hogy a fellépéseik miatt a fővárosba költöznek, és közösen bérelnek lakást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top