TV-sztárok

Mégis folytatják? Megmentették a Csillag Születik kiesőjét!

Van még remény a Csillag Születikből szombaton este kieső Prügyi duó számára. A fiúknak nagy gondot jelent, hogy anyagilag nem tudnak eleget költeni zenei tanulmányokra, de a Bors szerint van megoldás!

Mégis folytatják? Megmentették a Csillag Születik kiesőjét!Babos Richárd, a Prügyi duó tizenhat éves, nehéz sorsú zongoristája, és Dósa Krisztián szombaton búcsúzni kényszerült a versenytől. A kérdés már csak az, hogy hogyan fogják tudni folytatni a zenélést, hiszen Ricsi és családja nagyon nehezen élnek. A Bors kiderítette: kínálkozna számára egy lehetőség, a Snétberger Zenei Tehetség Központ, ahol a névadó gitárművész bentlakásos oktatást biztosít ingyen a rászoruló fiatal roma zenészeknek. A felsőörsi suliba komoly felvételi vizsgával lehet bejutni, s évente csak hatvan diákot vesznek fel.

„Tavaly már kacérkodtam a felvételivel, de akkor még úgy éreztem, nem vagyok alkalmas rá. Ha a verseny véget ér, felkészülök, és beadom a jelentkezésemet. Van olyan ismerősöm, aki ebbe az iskolába jár, és csupa jót mesélt róla”
– árulta el Ricsi.

Az iskola munkatársa elmondta: legközelebb jövő februárban lesznek meghallgatásaik országszerte, akkor kiválasztják ki a hatvan legtehetségesebb diákot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top