TV-sztárok

Súlyos beteg a kiscsillag, veszélyben a döntő

A Csillag Születik szombati adása után lett rosszul Szirota Jennifer, és az állapota azóta csak rosszabbodott. Az énekesnőnek a mandulája és a gyomra is kikészült, ám mindenképpen színpadra akar állni – írja a Bors.

Súlyos beteg a kiscsillag, veszélyben a döntőA CSISZ legutóbbi fordulója óta nem javul Szirota Jennifer állapota. Belázasodott, és erős fájdalmak gyötrik az énekesnőt, aki gyógyszereket szed és diétázik. „Már régóta küzdök a mandulagyulladással. A fellépés után pedig rettenetesen szédültem és hánytam. Elmentem a doktorhoz, aki azt mondta, hogy valószínűleg vírus” – mondta el Jenni. A sokáig pánikrohamokkal küzdő kiscsillag attól tart, hogy a diéta miatt még jobban lefogy, miközben szüksége lenne az energiára. Mivel már csak hatan vannak versenyben, Jenninek most szombaton is maximális teljesítményt kellene nyújtania. Az X-Faktor korábbi reménysége bízik abban, hogy a szombati fellépéséig összeszedi magát, és ha kell, betegen is színpadra áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top