TV-sztárok

Ismét botrányt okozott VV Éva

A Való Világ 4. szériájának törtetője csalással vádolja az RTL Klubot. Állítja, manipulálják a szavazatokat a csatornánál. A VV főszerkesztője szerint a lány most sem józanul beszélt – írja a Bors.

Ismét botrányt okozott VV ÉvaBaukó Éva kijelentései ismét kiverték a biztosítékot. Az egykori villalakó a Dopeman TV-nek adott interjújában meggyanúsította az RTL Klubot. „Nem tudom bebizonyítani, de szerintem igen” – válaszolta arra a kérdésre, hogy manipulálják-e a szavazatokat a csatornánál. Mindemellett a korábbi botrányos viselkedése miatt az RTL-ből kitiltott VV Éva ismét megvádolta Havas Henriket, mondván ki akart vele kezdeni, amikor nála dolgozott. Az RTL Klubnál azonban nem foglalkoznak az exvillalakó vádjaival, sőt be sem akarják perelni. Rubin Kristóf, a VV kreatív főszerkesztője szerint VV Éva – aki korábban ittasan keveredett balhéba egy szórakozóhelyen – ezúttal is csak összevissza beszélt, ráadásul nem is józanul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top