TV-sztárok

Botrányt kavart Liptai elszólása

A műsorvezetőnő egyre-másra belecsempészi az erotikát a humoros megjegyzéseibe. Liptai Claudiának a Megasztár pénteki döntőjében elhangzott furulyás beszólása nem kis vihart kavart – írja a Bors.

Mindenről csak a szex jut Claudia eszébeA tehetségkutatói adásaiban a Megasztár háziasszonya – akarva-akaratlanul – minduntalan a szexre tereli a szót. A legutóbbi élő adásban Mester Tamással keveredett pikáns szópárbajba. A bulvárlap által megszólaltatott szexológus szerint Claudia viselkedése és megnyilvánulásai azt jelzik, hogy tökéletesen elégedett az életével. A szakember állítja, a műsorvezetőnő – aki számára véget ért a munkahelyi szerelem – teljesen tisztában van rendkívül erős szexuális kisugárzásával. Claudián látszik, hogy harmóniában él saját magával, elégedett az életével, ezért gátlások nélkül, humorként használja az erotikus töltetű szavakat – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top