TV-sztárok

Elmenekült VV Attila Kingától

Balul sült el a VV-győztes első látogatása a Kutai családnál. Egy átbulizott éjszaka után barátnője véletlenül bezárta a kertbe a valóságshow-győztest, aki a hajnali órákban nem az ajtón át tudott távozni – írja a Bors.

Elmenekült VV Attila KingátólEgy hosszúra nyúlt éjszaka után VV Attila hazakísérte szerelmét, sőt még a lakásba is, ám kifelé menet azzal szembesült, hogy Kinga bezárta őt a kertbe. Az újdonsült Playboy-nyuszi ugyanis automatikusan kulcsra fordította maguk mögött a kertkaput. „Nem akartam már visszamenni, a szülőket sem szerettem volna felébreszteni, Kingu pedig már elaludt, mivel nemcsak fáradt volt, hanem kissé spicces is” – elevenítette fel a történteket a VV-győztes. A plasztikai műtéteket fontolgató Attila úgy döntött, a könnyebb megoldást választja: átugrott a kerítésen. A különös távozásnak jó barátja, Peti, és a sofőrjük is szemtanúja volt. „Csak annyit láttak, hogy kimászom a Kutai család kerítésén hajnali négykor (…), majd megszakadtak a röhögéstől” – mesélte. Attilának mindenesetre egyelőre tolódik a „normális” családlátogatás, annyira zsúfoltak a napjai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top