Sztárok

Nem csak csajozik VV Csaba

Az egykori villalakónak – aki ma már csak Kingával tartja a kapcsolatot – nem csak a csajozásban, randizásban jön jól a valóságshow-ból fakadó hírnév. A VV-s karrierjét a zenekara népszerűsítésében is igyekszik gőzerővel kihasználni – írja a Bors.

VV Csaba mióta kijött a luxusbörtönből, pénteken áll újra színpadra a Nevermind nevű együttesével. Reméli, hogy ez a koncert a visszatérés mellett valaminek a kezdete is egyben. Elmondása szerint egy videoklip forgatása is már körvonalazódik, sőt egy új dalt is írtak. „Sokkal könnyebben megy a csajozás, bármerre járok, mindenhol leszólítanak” – állítja az egykori villalakó, aki azonban nem él az összes felkínálkozó lehetőséggel. Komoly kapcsolata nincs, egyelőre nem találkozott olyan lánnyal, aki annyira megfogta volna, hogy lekösse magát. A villatársak közül számára csak Kingával marad meg a jó viszony, napi kapcsolatban áll vele. „Nincs köztünk és nem is lesz semmi, egyszerűen barátok vagyunk. (…) Élvezzük egymás társaságát, de ennél mélyebb dolog sosem lesz köztünk” – hangoztatja Csaba, még ha el is csattant egy csók közöttük a villában.

Nem csak csajozik VV Csaba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top