TV-sztárok

6 millióért szexelne VV Veronika

Pornófilmes ajánlattal keresték meg VV Veronikát. Ő azonban szándékosan hét számjegyű fizetést mondott, amitől a producer meghátrált – írja a Bors.

6 millióért szexelne VV VeronikaVV Veronika is betörne a pornószakmába, akárcsak Vera, mégpedig kedvesét, Cristofelt – akivel már az esküvőt fontolgatják – is vinné magával. A Való Világ szerelmespárja azonban túl sokat kért egy közös pornófilmért – állítja a Bors.

A valóságshow-hős Tomor András pornófilmes producertől – aki megszerezte és forgalomba hozta VV Vera pornó-DVD-jét – kapott ajánlatot, Tomor ugyanis az elmúlt hónapban több exvillalakót is megkörnyékezett. Állítása szerint Veronika volt az egyik, aki rábólintott, mielőtt újra visszaköltözött volna a villába. „Körülbelül 600 ezret ajánlottam neki egy szereplésért, amit tisztességes árnak tartott. Miután kijött a villából, úgy gondolta, hogy túl nagy sztár lett, rögtön 6 milliót kért, és kikötötte azt is, hogy Cristofellel szerepelne” – árulta el a producer.

A producer szerint végül azért nem jött be a biznisz, mert Tomornak nem ért meg ennyit a celebpár. Veronika azonban állítja, párja tanácsára emelte fel az árat, mégpedig azért, hogy lerázza a nyomuló pornóproducert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top