TV-sztárok

Apás szülésre készült a Barátok közt sztárja

Áprilisban születik a Barátok közt sztárjának első gyermeke. Tihanyi Tóth Csaba a Blikknek azt is elárulta, hogy mi lesz a baba neve.

Apás szülésre készült a Barátok közt sztárja„Tíz évet vártunk rá! Tavaly sétáltunk a siófoki mólón, és arról beszélgettünk, hogy bár tökéletes az életünk, de mégis hiányzik valami. Mindketten úgy éreztük, hogy itt az ideje annak, hogy gyermekünk szülessen – ecsetelte a Blikknek a színész, aki állítja, amint eldöntötték, már a következő héten meg is fogant a baba. – Fiú, Nimródnak fogják hívni, és áprilisban érkezik. Apás szülés lesz, és én már nagyon izgatott vagyok, alig várom, hogy végre a karomban tarthassam őt.”

Csaba és párja, Rita tervezték, hogy mire megérkezik a baba, családi házba költöznek, de végül lemondtak róla. „Mindketten rájöttünk, hogy szeretünk a Belvárosban lakni. Ezért aztán inkább megvettem a szomszédom kis lakását, és belefogtunk a felújításba, Nimródnak valóságos lakosztálya lesz! Már nézegetjük a berendezést is. Nyaranta pedig úgyis a Balatonon vagyunk, akkor élvezhetjük a kertet és a víz közelségét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top