Sztárok

Tilla: Szeretjük egymást Claudiával

Évek óta ragaszkodik műsorvezetőtársához, Liptai Claudiához, akivel – ha éppen nem veszi őket a kamera – teljesen bevadul. Az összeszokott páros hol káromkodik, hol pikánsan élcelődik a műsor szüneteiben, de tény, tökéletesen ismerik egymás rezdüléseit – írja a Blikk.

Tilla: Szeretjük egymást ClaudiávalTill Attila 10 éve vezet műsort Liptai Claudiával, jelenleg éppen a Megasztár új verzióját. A filmrendező szerint még ennél is sokkal jobb párost alkotnának, ha nem kellene annyi szabályt betartaniuk, mint például a káromkodás mellőzését az élő adásban, valamint az idő adta szűkös korlátokat. Állítja, ezek ugyanis gátat szabnak a bennük rejlő szabad gondolatok áramlásának. „Mi az öltözőben sokkal lazábbak vagyunk. Mindketten sokkal vadabbak vagyunk, ha éppen nem vesz bennünket a kamera” – árulta el Tilla, aki kénytelen idomulni kolléganője nagyon erős személyiségéhez. A műsorvezető nem titkolja, nagyon szereti Claudiát. „Ez nem egészen munkakapcsolat, mi tényleg szeretjük egymást” – jelentette ki a háromgyermekes tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top