TV-sztárok

Pornóbotrányba keverték a Barátok közt sztárját

A szappanopera Kingája és a Való Világ Gigije egy ízléstelen fotómontázs áldozata lett. Az érintettek úgy döntöttek, hogy elégtételt vesznek, és beperlik a nevükkel visszaélő pornómagazint – írja a Bors.

Pornóbotrányban a Barátok közt sztárjaTöbb újságosnál is beszerezhető az a pornólap, amelynek címlapján látszólag VV Gigi és a népszerű tévésorozat színésznője, Balogh Edina egy-egy férfit kényeztet. A lányok a 3 ezer példányban megjelenő ÖKM újságban tűnnek fel meglehetősen intim pózban. A Barátok közt Kingája – aki már túl van egy sikeres peren – 13 millióra perelte be az erotikus magazin lapmenedzserét, Tomor Andrást, mondván, a fotómontázzsal megsértették a személyiségi jogait, sőt az ominózus kép orvosolhatatlan lelki törést okozott neki. A szappanopera gyártója ugyancsak pert helyezett kilátásba Tomor ellen, mivel kiírták a címlapra a tévésorozat címét. „Nekünk úgy küldték be a képet, állítólag egy internetes oldalról származik. (…) Mi sosem állítottuk, hogy Balogh Edina szerepel az újságban, mi egy Barátok közt Kingájáról készült fotómontázst mutatunk be. Ezért vállaljuk a pert, állunk elébe” – jelentette ki a lap menedzsere. Elmondása szerint VV Gigi pedig – akinek neve a dubajozások kapcsán is felmerült – csak megszólalásig hasonlít az újságban szereplő nőre, tehát korántsem a valóságshow-hős fotója látható a „VV Gigi mégis pornózott?” címlapszöveg mellett. Tomor azzal érvel, hogy ők csupán elrettentésből közölték le a képeket, nem pedig azért, hogy jobban vegyék a magazint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top