TV-sztárok

Így ünnepelte Stohl a szabadulását

Zárkörű bulin mulatott a barátaival, kollégáival a szabadulása napján a pesti éjszakában. Nem volt közös számla, mindenki ki-ki alapon fizette a fogyasztását a bárban, ahol hajnalig mulattak Stohlék – írja a Bors.

Így ünnepelte Stohl a szabadulásátA bulvárlap információi szerint egy exkluzív belvárosi szórakozóhelyen ünnepelték Stohl András kiszabadulását. A Szent István-bazilika közelében lévő bárban tartott rendezvényen többek között Alföldi Róbert, Bodrogi Gyula, Kulka János, Hollósi Frigyes, Ördög Nóra, Geszti Péter és Szabó Győző is tiszteletét tette, többen ajándékkal lepték meg a frissen szabadult Stohlt. A színészek mellett televíziós kollégái és főnöke, Kolosy Péter is meghívást kapott az Ancsika által szervezett összejövetelre. Barabás Évi elmondása szerint a színész megható beszédet tartott nekik. „Elmondta, hogy az egyik dolog, amire a börtönben jött rá: milyen jó, ha az embernek annyi barátja van, mint neki” – árulta el a műsorvezetőnő. Mivel az exkluzív szórakozóhelyet igencsak borsos árak jellemezték, mindenki maga fizette a fogyasztását. Hajas László elmondása szerint Stohl – aki minél előbb munkába akar állni – nem fogyasztott alkoholt az este folyamán. A Bors úgy tudja, hogy a színészt legközelebb április 4-én láthatja a közönség az Úri muri című darabban a Nemzeti Színházban.

A Blikk információi szerint Stohl András már a Nemzeti Színházba is elment, hogy megölelhesse azokat a kollégáit is, akik a munkájuk miatt nem tudtak elmenni a köszöntőbulijára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top