TV-sztárok

Egy kiscsillag Lola új szerelme

A Baronits Gáborral való szakítása után ismét szerelmes az énekesnő, aki a Csillag születik egyik sztárjával jött össze. A fiatalok már hónapok óta egy párt alkotnak – írja a Blikk.

Ő Lola új párjaBrasch Bence és Lola egy párt alkot – értesült a bulvárlap. A szerelmesek már egy február eleji gálán is sok időt töltöttek egymás társaságában, még ha külön is érkeztek, és ez többeknek is feltűnt. A Blikk úgy tudja, hogy a fiatalok már hónapok óta szerelmesek egymásba. Régóta jó barátságban vannak, mivel egy társaságba tartoznak, gyakran buliztak együtt, egy helyre járnak edzeni, sok közös programjuk volt, a Csillag születik második szériájában feltűnt Bencének pedig mindig is tetszett Lola. Ezért nem volt meglepő, hogy éppen ő vigasztalta Lolát a Baronits Gáborral való szakítása után. A fiatalok, még ha elfoglaltak is, igyekeznek minden idejüket együtt tölteni. A 23 éves Lola egyébként a fellépései mellett nyelvet tanul, míg a 21 éves Bence az Operettszínházban tanul és dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top