TV-sztárok

Részegen üvöltözött Valkó Eszter

Képtelen volt fékezni magát az RTL Klub exműsorvezetője az egyik elegáns hajdúszoboszlói szállodában – írja a Blikk. Egy kisebb társasággal túl hangosan ünnepelt az éjszaka közepén, felzavarva a pihenni vágyó szállóvendégeket.

Részegen üvöltözött Valkó EszterRészegen tivornyázott vőlegényével az éjszaka közepén egy hajdúszoboszlói négycsillagos hotel egyik szobájában Valkó Eszter a hét végén – értesült a bulvárlap az egyik olvasójától. A Blikk információi szerint az RTL Klub korábbi műsorvezetője annyira sokat ivott, hogy amikor megpróbálták csendre inteni, kikérte azt magának, és melegebb éghajlatra küldte a hangoskodásán kiakadt szomszédait. „Éjfél környékén Eszter egy kisebb társasággal megérkezett a szobájába tökrészegen. Ordibáltak, csapkodták az ajtókat, a falat, mintha tizenévesek házibulijában lettek volna” – mondta el a bulvárlapnak a szemtanú, aki nem bírta tovább elviselni a hangzavart, és bekopogott hozzá. „Erre a műsorvezető káromkodva elküldött melegebb éghajlatra, még neki állt feljebb, hogy szólni merészeltem” – panaszkodott a bulvárlap olvasója, aki szerint két fiatal – ugyancsak részeg – fiú is volt Valkó Eszterrel a szobában, az egyik feltehetően a vőlegénye. Közülük az egyik veréssel fenyegette meg a pihenni vágyó szomszédot. A 37 éves műsorvezetőnő – aki korábban még azt nyilatkozta, hogy nyugodt korszakát éli – csupán a következőket válaszolta a Blikk megkeresésére: „Igen, ott voltunk, de én erre most nem tudok mit mondani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top