TV-sztárok

Fecó családja megverné Dyát

Dya hónapok után titkos levélben vallotta be, hogy szerelmes lett Fecóba. A férfi felesége és családja azt üzente a lánynak, messzire kerülje el őket, különben móresre tanítják.

Amikor Csaba közölte Fecóval, hogy Dya szerelmes belé, a férfi szája önkéntelenül is mosolyra húzódott, ám aztán hamar belerázódott az elutasító szerepkörbe. Feleségét, Angélát azonban sokkolta a hír, hiszen saját elmondása szerint jóban volt a lánnyal. „Muszáj megkérdeznem tőle, ezt mégis hogyan gondolta? Mit hisz, hogy minket feltesz addig a polcra, amíg ő Fecóval van? Hihetetlen! Korábban sokat chateltünk, beszélgettünk Fecóról is, de bennem fel sem merült, hogy ő többet érez iránta. Sokkolt a hír!” – mondta a nő a Blikknek. Családtagjai már nem voltak ennyire visszafogottak. „A bicska kinyílt a zsebünkben, amikor meghallottuk, hogy ez a némber mit meg nem enged magának! Angéla is feldúlt, nem is hajlandó beszélni az ügyről, de én nem tudom elhallgatni, hogy mit gondolunk: ki fogjuk kaparni a szemét, ha nem tartja távol magát Fecókától. Mit képzel magáról ez a nő? Azt üzenem neki, hogy nagyon messzire kerüljön el minket, mert nem teszi zsebre, amit tőlünk kap! Ha az anyja nem tanította meg, hogy nős emberre nem mászunk rá, majd tőlünk megtanulja, de nem lesz benne köszönet!” – mondta el egy neve elhallgatását kérő rokon a Borsnak. Dya végül nem mert péntek este elmenni a párbajra, ahol végül Attila győzedelmeskedett.

 

Fecó családja megverné Dyát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top