TV-sztárok

Ellopták Steiner Kristóf ötletét

Harmadik könyvének megírására készül Steiner Kristóf, aki kutyasétáltatás közben döbbent rá, miről is fog szólni az új mű. Második könyvének címét azonban egy énekes "magáévá tette".

Ellopták Steiner Kristóf ötletétEgy Barna Gergely nevű fiú Steiner Kristóf második könyvének címét, a Lélekbonbont választotta zenés estje címének. Kristóf a Facebook-oldalán akadt a „tolvajra”. Pedig éppen egy nappal előtte közölte ismerőseivel, hogy belekezdett harmadik könyvének megírásába. „Egy ártatlan kutyasétáltatás közben megvilágosodtam a következő könyvemet illetően. Megcsókolt a múzsa egyszeriben. Minden világos. Összeállt. Ugyanúgy, mint a Bonbonnál: egybe bejött a koncepció, a borító, címfoszlányok… elképesztő! Köszönöm Halak hava, köszönöm, péntek esti Tel Aviv, köszönöm, fényességes univerzum! Most, azon nyomban, haladéktalanul írni kezdek” – közölte Kristóf közösségi oldalán. Harmadik könyvének címét pedig remélhetőleg nem „kölcsönzi” majd senki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top