TV-sztárok

Perverz üldözi Ördög Nórit

Egy férfi arra utazik, hogy a kedvenc, csinos műsorvezetőnőinek beleshessen a szoknyája alá. Ezért még arra is veszi a fáradságot, hogy a tévéfelvételeket lelassítsa, hátha elcsíp egy-egy bugyivillantást – írja a Bors.

Perverz őrült üldözi Ördög NóritEgy kukkoló megszállottan lesi Ördög Nórát és Demcsák Zsuzsát az RTL Klub és a TV2 reggeli műsorában. A férfi élvezi, hogy a hírességek testét mustrálhatja. A kukkoló a tévéfelvételeket lassítja, átszerkeszti, hogy a szoknyájuk alá láthasson, majd feltölti az internetre. A videókon Tatár Csilla, Pataki Zita is szerepel, az angol nyelvű weboldalon megosztott, belassított felvételeken Ördög Nóra pedig többször is bugyit villant. Az ismeretlen kukkoló részletes kommentárral látja el a videókat, ezekben leírja, hogy aznap éppen mit viselt a kedvence. Ördög Nóra – akinek ugyan egy házi videója már felbukkant karácsonykor – nem ijedt meg a leskelődő alaktól, de úgy döntött, ezentúl jobban vigyáz majd a mozdulataira a kamerák előtt. Demcsák Zsuzsa pedig – akit a Playboy is levetkőztetne – inkább azon döbbent meg, hogy valakinek egyáltalán ideje jut ilyesmire. A férfi ellen a két tévécsatorna jogi lépéseket tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top