TV-sztárok

Kitálal a luxusprostikról Keleti Györgyi

Az egykori modell sokat tud a hazai lányok futtatásával foglalkozó titkos hálózatról. Szerinte a szakma is keményen "nyögi" a válságot, mára már a felére csökkent a luxusprostituáltak tarifája – írja a Bors.

Kitálal a luxusprostikról Keleti GyörgyiA felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Keleti Györgyi állítja, rengeteg olyan lány bocsátja áruba a testét, akikről soha nem is gondolnánk. „Idehaza a »fogyasztó« férfiak kézről kézre adnak olyan CD-ket, e-maileket, melyeken ezek a lányok magukat árulják. Fotókkal, méretekkel, árakkal. Haj-, szemszín, magasság, beszélt nyelvek. Pont, mint a lóvásárban” – nyilatkozta a Borsnak Györgyi. Elmondása szerint ezek többnyire ügynökségek portfóliói, a tarifa pedig régebben 800–1000 euró között volt, ma viszont alig 400-500 éjszakánként. „A szépségversenyek termelik a legtöbb ilyen, testéből élő lányt. Amint valaki egy kicsit ismertebb lesz, máris többet ér a piacon. Sok celeb, közszereplő úgy teremti meg magának a luxust, hogy különböző ügynökségeken keresztül árulja a gyönyört, vagy gazdag üzletemberekkel tartatja el magát havi fix összegért” – hangsúlyozta. Györgyi tudja, kik a testükből élő hírességek, ám a nevüket nem árulta el. Az egykori modell, aki jelenleg egy orosz milliárdossal él együtt, most szánta rá magát, hogy megjelentessen egy önéletrajzi könyvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top