TV-sztárok

VV Csaba sokkolt

A Való Világ játékosai a kezükbe vehették a 12 millió forintot. A pénzt nézve, szagolgatva elgondolkodhattak azon, mihez is kezdenének a hatalmas összeggel. Csabi meglepő módon viszonyult a sok pénzhez – írja a Blikk.

VV Csaba mindenkit megdöbbentettA Való Világ szerkesztői beküldtek a lakóknak egy bőröndöt, ezzel tudatosítva bennük, hogy hamarosan véget ér a hatalmas téttel bíró játék. Így valamennyi játékos elgondolkodhatott azon, akárcsak egy héttel ezelőtt, mire is költené ezt a hatalmas pénznyereményt. Attila kivételével mindenki megtapogatta a bankjegyeket. „Már csak babonából sem érek hozzá” – jelentette ki a villa összeférhetetlenje, aki időközben megnyerte a vasárnap esti párbajt. Mindenesetre bevallotta: ennyi pénzzel már biztonságban érezné magát a családalapításhoz. Fecó – aki még nem is tudja, hogy munkanélküli lett – a fiainak tenné félre, Seherezádé vállalkozásba fogna, és a nagynénjét segítené az összegből. Csaba válaszát azonban meglepőnek tartották a villalakók. „Furcsa, de nem látok benne megváltást, csak papírdarabokat. Nem fogom fel” – jelentette ki, hozzátéve: valószínűleg befektetné a pénzt, és valóra váltaná az egyik barátjának tett ígéretét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top