TV-sztárok

Másfél év után visszatér a műsorvezető

A díszlet már készen van, a kérdések gyártásába pedig maga a kvízmester is besegít. Már csak pár nap, és Vágó István egy klasszikus kvízműsorral tér vissza a képernyőre.

Másfél év után visszatér a műsorvezetőA Story Tv-én láthatjuk újra Vágó Istvánt, aki egy teljesen új kvízműsorral jelentkezik a csatornán. „Nem lövünk le és nem süllyesztünk el senkit, ha rosszul tudja a választ. Kicsit visszatérünk a klasszikus műveltségi vetélkedőkhöz, ahol az okos és karizmatikus emberek nyerhetnek” – mondta Vágó a Blikknek. A tévés azt is elárulta, hogy kíváncsian várja a Legyen Ön is milliomos! első adását Friderikusz Sándorral. „Régi mondásom, hogy mindenki annyit ér, mint amennyivel az általa okozott űrt betöltik. Jólesik, ha azt mondják, friderikusznyit érek.” A Blikk szerint Vágó régi nagy vágya volt az is, hogy vezethessen egy esti híradót. Ám erre, egyelőre úgy tűnik, még várnia kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top