TV-sztárok

Ezért képtelen csajozni Csaba

A VV hölgyrajongói között roppant népszerű fiú valójában fél a nőktől. Képtelen megnyílni előttük, és bizalmatlan velük szemben. Az udvarlásban, csajozásban egy tönkrement kapcsolata akadályozza – írja a Bors.

Ezért képtelen csajozni CsabaA nézőknek is egyre-másra feltűnik, hogy a villa „helyes pasija” egyáltalán nem közeledik a bent lakó vagy vendégségbe érkező lányokhoz. Miért viselkedik ilyen visszafogottan? Az okokról a legutóbbi párbajon kiesett Kinga lebbentette fel a fátylat, aki ugyan csak barátként tekint Csabira, még ha el is csattant kettőjük között egy csók. Kinguci elárulta a bulvárlapnak, hogy Csabának volt egy nagy szerelme, egy nála sokkal fiatalabb lány. A kapcsolatuk – amely se veled, se nélküled viszony volt – ugyan szakítással végződött, de a fiú a mai napig nem tudja kitörölni a lányt a szívéből. „A szakítás óta elveszítette minden önbizalmát, ezért nem udvarol senkinek. Tulajdonképpen fél a nőktől” – árulta el Kinguci. Mihelyst kikerül a villából, minden bizonnyal ostromolni fogják a női rajongók, a barátai azonban ígérik, megvédik Csabit a rámenős lányoktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top