TV-sztárok

Megúszták a kirúgást a Barátok közt sztárjai

A tévésorozat fennmaradása érdekében komoly áldozatokat hoz a stáb. Elbocsátások ugyan nem lesznek, viszont kevesebb fizetéssel kell beérniük a sorozatszínészeknek – írja a Bors.

Megúszták a Barátok közt sztárjaiMint arról korábban beszámoltunk, a gazdasági válság a népszerű tévésorozatot is elérte, akárcsak tavaly az RTL Klub többi műsorát is. Kalamár Tamás producer, valamint a stáb azonban igyekszik mindent megtenni a produkció fennmaradása érdekében. Kalamár végül arra a döntésre jutott, hogy senkit sem küld el a már összeszokott színészgárdából, viszont a kiadások mérséklésén túl bizonyos mértékben lecsökkenti a fizetésüket. A másik lehetőség az lett volna, hogy a szereplők közül többeket elbocsátanak. „Ezt sem én, sem a kollégák nem szerették volna, mert mindenki számára az a fontos, hogy a teljes színészgárda megmaradjon, és a Barátok közt továbbra is a legnézettebb sorozat legyen” – jelentette ki a producer. Kalamár a kiadásokat egyébként úgy igyekszik visszafogni, hogy a virtuális technikába menekül, s ezzel megspórolja a külső helyszíneken való forgatásokat. A színészek ezentúl a stúdióban egy zöld fal előtt játsszák el az adott jeleneteket, a kívánt környezetet pedig mögéjük vetítik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top