TV-sztárok

Félmillióért vetkőzik a VV-játékos

Szandika után újabb névről hullott le a lepel. VV Zsuzsi korábban külföldön táncolt. A villa után azonban arról beszélt, hogy új életet kezd. Nem sikerült neki.

VV Zsuzsi félmillióért vetkőzikA villa után már majdnem megváltozott az élete, VV Zsuzsi azonban nem szégyell a testéből élni. Ma ugyanabban a hétről hétre más városban állomásozó erotikus show-ban táncol, mint Szandika. A lány nem is titkolózik, a Blikknek őszintén elárulta, pontosan hogyan zajlik most az élete. „Én is újra részt veszek a kiállításon, ahol leszbi- és vibrátorshow-val szórakoztatjuk a közönséget. Havonta legalább 500 ezer forintot keresek, ráadásul ezeken az erotikus show-kon csak hétvégente kell dolgozni. A bár az más, ott előfordul, hogy tíz napot kell táncolni egyhuzamban, de azzal megkeresek 2000 eurót (585 ezer forint) – mondta el a napilapnak a lány, majd bevallja: ennyi pénzt nem keresne meg mással, így ez neki megfelel. „Persze én is elgondolkoztam azon, mi lett volna, ha nem dobálom meg Olivért naranccsal, és nem zárnak ki a játékból. Lehet, hogy akkor több lehetőséget kaptam volna, ugyanakkor nem hiszem, hogy azok a játékostársaim, akik ma műsorvezetőként dolgoznak, több pénzt vinnének haza.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top