TV-sztárok

Berkihez költözött Szabó Zsófi

A Jóban Rosszban színésznőjét és új párját sok minden összeköti, kezdve a sportolástól, az öltözködési stíluson át egészen a közös diétáig – írja a Bors.

Berkihez költözött Szabó ZsófiSzabó Zsófi beköltözött az egykori Fradi-vezér, a hódításairól ismert Berki Krisztián „rezidenciájára”. „Mindennap együtt vagyunk, együtt edzünk, együtt alszunk, vagyis mondhatjuk, hogy együtt lakunk” – jelentette be a sorozatsztár. Zsófi és újdonsült párja naponta egy kiló csirkemellet süt meg. „Még a hathetes diétát is közösen csináljuk végig, mindennap megsütünk egy kiló csirkemellet, amit salátával és rizzsel eszünk” – árulta el a látványos átalakuláson átment színésznő. Krisztián még abban is segített kedvesének, hogy milyen ruhát vegyen fel a Story-gálára. „Egy hete nézegettük az interneten, milyen ruhát vegyen fel az eseményre, végül együtt kiválasztottuk, és Makány Márta elkészíti. Egyszerre lesz elegáns, szép és fiatalos, igazi gálaruha” – mondta el Krisztián, aki akárcsak Zsófi, korántsem egy konzervatív típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top