TV-sztárok

VV Évát kitiltották az RTL-ből

A szerda esti BeleValóban VV Éva fröcsögve szidott mindenkit, akit épp meglátott a képernyőn, főleg VV Verát. Majd kutyája a stúdióba rakott egy "csomagot". Nem csoda, hogy Éva többet nem kívánt személy lett a műsorban.

VV Évát kitoltották az RTL-bőlBeszéde szétesett volt, mozdulatai koordinálatlanok, nyála szó szerint fröcsögött a szájából – írja a Bors VV Éváról, aki a Való Világ éjszakai kísérőműsorában vendégeskedett szerda este. Az egykori villalakó ész nélkül káromkodott, leginkább VV Verát becsmérelte, és ebben még a műsorvezető Olivér sem tudta megfékezni. Ha ez nem lenne elég, Éva kiskutyája odapiszkított a a stúdióba.
„Mivel nem volt megfelelő a viselkedése, többet nem hívják vendégnek a BeleValó című műsorba” – mondta a Borsnak a csatorna sajtóosztálya. Éva a lapnak úgy nyilatkozott: hallott a kitiltásról, de nem igazán érdekli a dolog.

VV Éva, amióta véget ért a játék, leginkább botrányaival hívja fel magára a figyelmet. Tovább folytatta a háborúzást Jerzyvel, de összevitázott a tinibálvány SP-vel, aki malacnak nevezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top