TV-sztárok

Kevesebbet látják Ördög Nórát az RTL-ben

A magyar televíziózás jelenlegi legnépszerűbb műsorvezetőnője, Ördög Nóra saját bevallása szerint is kevesebb időt tölt mostanában az RTL Klubban. Az okokról a Borsnak beszélt.

Kevesebbet látják Ördög Nórát az RTL-ben„Régóta ez az első év, ami nem úgy indul, hogy bent ülök a televízió szerkesztőségében, hanem a saját angyalbázisunkon – Ördög Nóra átalakító vállalkozása, a szerk. – töltöm az időmet. Most már kimondhatjuk, hogy az lett a munkahelyem hivatalosan is. 2016-ig megtelt a naptáram” – ecsetelte az új életét Ördög Nóra a Borsnak. Ráadásul a műsorvezető együtt dolgozhat férjével is a vállalkozásában, így több időt tölthetnek együtt. A nézők persze semmit nem vesznek észre abból, hogy a műsorvezetőnek már főállású, civil munkája is van, hiszen ugyanannyit látható a képernyőn, mint korábban. Részese a Csak csajoknak, és az egyik házigazdája lesz a Csillag születiknek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top