TV-sztárok

Mindent felforgató változások a TV2-nél

Saját maguknak kezelik a súgógépet ezentúl a TV2 munkatársai, akik egy új "díszletből" jelentkeznek majd. A digitális változások azonban egyelőre sok munkát okoznak a műsorvezetőknek – írja a Bors.

Mindent felforgató változások a TV2-nélMindössze egy zöld háttér előtt ülnek ezentúl a Tények, a Napló és az Aktív műsorvezetői. A technológia lényege, hogy a képernyőn a zöld felületek helyén jelenik meg a virtuális díszlet. Ez az oka, hogy Gombos Edina többé nem viselhet zöld színű ruhát a kamerák előtt, ugyanis ha ilyet venne fel, akkor a háttérkép az ő felsőjén is megjelenne. A műsorvezetők számára azonban a legnagyobb változás, hogy a súgógépet is maguk irányítják ezentúl. „Ezen a héten a Napló és a Tények munkatársai szintén az újításokkal ismerkedtek. Várkonyi Andreáék is maguk kezelik majd a súgógépet, egy lábbal irányítható eszköz segítségével” – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top