TV-sztárok

Ezért nem tud lefogyni Király Linda

Hiába űz többféle sportot az énekesnő, föl-le kúsznak rá a kilók – írja a Bors.

Ezért nem tud lefogyni Király LindaÉvek óta küzd a kilókkal Király Linda. Ha csak egy pillanatra is enged a szigorú diétájából, rögtön gömbölyödni kezd. A 28 éves lányt – aki legutóbb Visegrádon csinált végig egy tíznapos léböjtkúrát – már több szakember is megvizsgálta, és most kiderült, nem megfelelő a pajzsmirigyműködése.

„Alultermel a pajzsmirigyem, ezért vannak súlyproblémáim. Valószínűleg velem született gond, de a stressz hozta ki” – mondta el a nagyágyúkkal együtt dolgozó Linda, aki gyógyszer helyett homeopátiás szerekkel kezeli a betegségét. Az énekesnő – aki sokkal szívesebben bulizik itthon, mint a tengerentúlon – nemcsak az étkezésre fektet hangsúlyt, hiszen szénhidrátmenetes diétát folytat, hanem rengeteg különböző mozgásformával igyekszik formában tartani a testét. Fut, kangoozik, az édesanyjával zumbázni jár, sőt speedfitneszre is beiratkozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top