TV-sztárok

Alekosz tudja, hogy megbukott

Még nem tudja, hogy RTL elveszi tőle a nyereményét. Nőt még a stábbulin sem tudott felszedni, ezért visszatér valamelyik exéhez.

Alekosz tudja, hogy megbukott„Ez egy nagyon jó kérdés, de még nem tudok rá válaszolni. Marhaságokat meg nem tudok mondani” – nyilatkozta a Blikknek Nagy Alekosz az ÖsszeEsküvők végén, arra a kérdésre, hogy mennyire retteg egy esetleges RTL-pertől. A görög hőst azzal is szembesítették, hogy még az ő szereplése sem mentette meg a műsor nézettségét. „Senki sem mindenható, mindenki meghal egyszer. Az egyik felem most nekem meghalt. Szerettem volna Másán segíteni, jól jött volna neki ez a nyeremény, de veszítettünk” – terelt tovább Alekosz, aki a Borsban már így nyilatkozott:

„Az RTL Klubtól egyelőre nem kerestek, bár nem tudom, hogy az asztalomon lévő levelek között van-e olyan, amit tőlük kaptam. Hétfőig azonban semmilyen hivatalos dologgal nem foglalkozom, így a számlámra sem néztem még rá, hogy vajon átutalták-e a nyereményem aktuális részét…”
Alekosz kijelentette, hogy továbbra is támogatni szeretné Mását, most azonban elmegy egy wellness-szállodába és magával viszi valamelyik exét, Bettit vagy Tündét…

 

 

Karácsonyi receptek, dekor- és ajándéktippek a Nők Lapja Café Advent oldalán! Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top