TV-sztárok

Nevére venne egy rákos kisfiút Varga Feri

A megasztáros Varga Feri és felesége, Balássy Betti nevére venné azt a rákos kisfiút, aki nem kap gyógykezelést, mert állampolgársága nem tisztázott – írja a Bors.

Nevére venne egy rákos kiskiút Varga FeriAzonnali műtétre és kemoterápiára lenne szüksége egy kilenc hónapos kisbabának, de semmilyen ellátást nem kap, mert az édesanyja szerb, édesapja pedig ugyan magyar, ő azonban nem vállalja a fiát. A legfrissebb hírek szerint a hatóság soron kívül intézi a gyermek édesanyjának állampolgársági kérelmét, de még így is hónapokat kellene várniuk a gyógykezelésig. De most időből van a legkevesebb.
Varga Feri és Balássy Betti reggel a tévében látták a kisfiú kálváriáját. „Komolyan gondoljuk Bettivel, hogy minden segítséget szeretnénk megadni a családnak. Jelenleg ügyvédekkel egyeztetünk, még nem tudjuk pontosan, hogy lehet minél egyszerűbben letudni az ügy hivatalos részét, de bárminek állunk elébe…! Ha kell, azonnal a nevemre veszem a gyereket, hogy ezzel állampolgárságot kapjon” – nyilatkozta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top