TV-sztárok

Peller Mariann: Nem érdekel, hol vagyok, csak az számít, kik vesznek körül

A TV2 ÖsszeEsküvők című valóságshow-ja, a Story4 televízió és a Rádió1 műsorvezetőjének, Peller Mariannak pályája az elmúlt időszakban elképesztő lendületet vett, ezért napjai a pörgésről és a rohanásról szólnak. A fiatal tehetség imádja a kihívásokat, a változatosságot, de nem minden mennyiségben.

Mariannak mostanában ritkán adatik meg, ezért nagyon örül, ha sikerül időt szakítania a kikapcsolódásra. Ilyenkor szívesen látogat el bárokba, zegzugos csokizókba, bár számára nem annyira a hely, inkább a társaság a húzóerő. „Barátnőkkel, haveri társasággal szívesen kipróbálok új helyeket, ám ennél fontosabb, hogy a megszokott emberek legyenek körülöttem.” Érdekes ellentmondás, hogy bár Peller Mariann pubos kalandozásai során szívesen kísérletezik új ízekkel, italokkal, mégis ódzkodik a teljes kiszámíthatatlanságtól. „Nagyon nehezen viselem a nagy változásokat. Az apró változások jót tesznek nekem, például szeretek új ízeket kipróbálni, de a többit nehezen viselem mind magamon, mind a környezetemben. Alapvetően jólesik ragaszkodni a biztonságos mederhez.”

Fotó:TV2
Fotó: TV2

 

Amikor épp nem a rádió és a tévé között ingázik, a műsorvezető szeret izgalmas könyveket olvasni, vagy egy jó zenére kiengedni a fölösleges gőzt. „Jelenleg egyszerre három könyvet olvasok, mind totálisan más műfajúak. Nincs egy konkrét zenei stílus, amihez ragaszkodom. Általában a pörgős, dallamos, táncolható zenéket kedvelem, amit a buli hevében tudok a barátnőkkel üvöltve énekelni.”

A jó zenéhez pedig jó ital dukál. „Nem szeretem a keserű alkoholokat, amikor partizom, mindig valami csajos, gyümölcsös dolgot iszom. Nemrégen találtam rá az új kedvencemre, a Somersby ciderre, ami tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumaimnak.”

Ha érdekelnek a legfrissebb zenei, dizájnhírek vagy az éjszakai élet újdonságai, látogass el a következő Facebook-oldalra:

http://www.facebook.com/SomersbyHungary 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top