TV-sztárok

Győzike szórja a pénzt?

APEH-tartozás ide vagy oda, a showman állítólag kettő, több mint hatvanezer forintos jegyet vásárolt Rihanna koncertjére lányának, Evelinnek.

Győzike szórja a pénzt?Hiába hatalmas rajongó, állítólag elfelejtette időben megvenni jegyét Evelin. Győzike azonban mindent megtett a siker érdekében. „Ott lesz Evelin? Ott. A színpadon? Igen. Ennyi! Kilenc embert kisorsoltak, akik a színpadon nézhetik végig a koncertet. Evelin is köztük van” – közölte Győzike a Borssal. A napilap azonban utánajárt, és kiderítette, hogy semmiféle sorsolásról nincs szó, ha valaki a színpadról nézné a koncertet, megteheti: borsos áron kell jegyet vásárolnia hozzá. „Most voltak itt. Kétszer negyven fő lehet fent a színpad két oldalán, ez a jegy 62 500 forintba kerül. Választható olyan jegy is, amelyért cserébe egy ajándékcsomag, egy személyes találkozás és közös fotó is jár Rihannával. Ezért valamivel több mint százhúszezret kell fizetni. Győzike az olcsóbb jegyből vett kettőt” – mondta el a jegyiroda alkalmazottja. 

Update: Győzike a Facebook-oldalán közölte: a koncertjegyet a lánya a nagyapjától kapta karácsonyra. Egyébként pedig mint minden szülő számára, neki is a gyerek boldogsága a legfontosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top