TV-sztárok

Hazavárja szerelme VV Fecót

A villajátékos korábban megcsalta Angélát, ezért szakítottak. A nő szerint Fecó bizonyította, hogy szereti – írja a Blikk.

Hazavárja szerelme VV FecótHazamehet a valóságshow után VV Fecó (28), amennyiben a jövőben is ilyen rendesen viselkedik. Kedvese, Angéla (24) ugyanis hajlik a megbocsátásra. A szerelem 8 együtt töltött év és 2 közös gyermek után tavaly futott zátonyra, a papok áldásával a valóságshow-ba bekerült Fecó ugyanis egy buja kalandba keveredett, amit azóta már megbánt. Angéla viszont képtelen volt neki megbocsátani, és elzavarta otthonról hűtlen párját. A villajátékos azonban nem nyugodott ebbe bele, úgy döntött, addig harcol, amíg vissza nem szerzi a szerelmét, s a valóságshow-ban bizonyítja be hűségét. „Azt mondtam, ha valóban kibírja, hogy ilyen sok szép lány között, ilyen hosszú időn keresztül nem csajozik, akkor elhiszem neki, hogy tényleg minket akar” – mondta el a bulvárlapnak Angéla, aki szerint Fecó – aki már legutóbb furcsa hazugságba keveredett a villában – tényleg komolyan vissza akar menni hozzájuk. „Újra beleszerettem Fecóba, és jólesik, hogy így harcol a szerelmünkért” – tette hozzá a nő, aki szerint párját elnyomják a villában, ezért nem tudja magát adni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top