TV-sztárok

Kirúgták a Csillag születik zsűritagjait?

A Blikk értesülései szerint a jövőre induló Csillag születik tehetségkutatóban, az előző két évad után lecserélik a zsűriben Hernádi Juditot, Szirtes Tamás és Fáy Miklóst is. Az RTL cáfol, sőt!

Kirúgták a Csillag születik zsűritagjait„A döntést nem személyes vagy szakmai ellentét motiválta. A zsűri jól végezte a munkáját, ha nem így lett volna, akkor már a Csillag születik harmadik részében elköszöntek volna tőlük. De egy műsornak időnként szüksége van a vérfrissítésre… Egyelőre keresik, hogy kik foglalhatják el a megüresedő székeket. Elképzelések már vannak, de konkrét nevek, szerződések még nincsenek” – mondta a Blikknek a csatornához közel álló forrás.
Kolosi Péter, az RTL klub programigazgatója azonban közleményében épp az ellenkezőjét közölte. “Az RTL Klub tehetségkutató showműsorai évadokból állnak, az egyes évadok elindulása előtt határozzuk meg a zsűri összetételét. Ez történik jelen pillanatban a 2012-es Csillag Születik esetében is. Így nem igaz az az állítás, hgy kirúgtuk volna a zsűrit, hisz folynak az egyeztetések az idei Csillag Születik zsűritagjaival”- mondta Kolosi.

A Csillag születik első évadában, 2007-ben, Falusi Mariann, Náray Tamás, Fábry Sándor és Keleti Andi zsűrizett, őket váltotta a második és harmadik évadban Hernádi, Fáy, Szirtes és Oroszlán Szonja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top