TV-sztárok

VV Sehi pofára fog esni ma este

VV Sehi két szék között a földre került: Claudio elhagyta Gergő miatt, a volt börtönlakó pedig nem kell igazából a szőke lánynak, mert erőszakosságát már nem tudja tolerálni. Talán bánja is már szakítást, Claudio azonban belezúgott vetélytársába...

Sehit kellemetlen meglepetés éri ma?Dya mellett kampányol Claudio, aki azt állítja: tetszik neki a fekete hajú lány. Sőt a Borsnak elárulta: számára Dya az ideális nő. A kijelentés persze meglepő, hiszen a két lány külseje teljesen különböző, de Claudio talán ugyanolyan jó taktikus, mint Péter és Attila, és kívülről megkeveri egy kicsit a szálakat. Mert ugyan mi történik, ha esetleg Sehi a ma esti párbaj alatt valahogy felfedezi Claudiót véletlenül mondjuk a stúdióban? „Nekem semmi bajom Gergővel, és Sehivel sem, ő a múltam része, de túl vagyok rajta. Nem érdekelnek. Dyát azért támogatom, mert kedves volt hozzám, és tudom, hogy az én oldalamon állt. Ráadásul gyönyörű lány. Külsőre ő számomra az ideális nő. Szerintem minden férfi szívesen találkozna vele, én is egy vagyok közülük” – vallotta be Claudio a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top