TV-sztárok

Botrányt okozott VV Eszter és Vera

Magukból kikelve vetkőztek és szexet imitáltak a jakuzziban Eszter "esetleges" búcsúbuliján a lányok. Az ellenfél Dya a nappaliban a fejét fogva szörnyülködött.

Botrányt okozott VV Eszter és VeraMindössze Vera, Sehi, Péter és Attila vehettek részt Eszter búcsúbuliján, a rolót azonban felhúzták, így a többi villalakó is szembesülhetett azzal, amint Eszter Péter nyakában ülve lovagolt, szexet imitálva. Dya pártolói egyetértettek abban, hogy az ügyvédnő a végjátékban mindent megtesz, csakhogy benn maradhasson a játékban. De meg ám! Eszter ugyanis percekkel később levetette melltartóját és bugyiját, és kidobta a jakuzziból az udvar közepére, majd rávetette magát Péterre. „Azt hiszem, az utolsó pillanatban menekültem meg. De Péter nem!” – mondta Attila később rémült fejjel a riportszobában. Úgy tűnik, még a kemény és taktikus játékost is meglepte Eszter botrányos viselkedése, csakúgy, mint a nézőket, akik egyáltalán nem finom jelzőkkel illették idekinn a fekete csipkebugyiba bújtatott, kissé molett lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top