TV-sztárok

Roncsautóból húzták ki Liptai Claudiát

Elveszítette munkáját egy szörnyű autóbalesetben a színésznő. A Jóban Rosszban sorozatban ugyanis egy tragikus karambol után tűnik el a karaktere – tudta meg a Bors.

Roncsautóból húzták ki Liptai ClaudiátEgy fejre állt autóban töltötte az utolsó forgatási napját Liptai Claudia, akiről legutóbb az a hír kapott szárnyra, hogy babát vár kedvesétől. A forgatókönyvírók úgy tüntették el Zámori Alexa karakterét – Liptai Claudia ugyanis elhagyja a sorozatot, és egy időre visszavonul a képernyőről –, hogy egy durva autóbaleset áldozata lesz. A doktornő a baleset következtében kómába esik, így tehát adott a visszatérés lehetősége. A kaszkadőrcsoport segítségével végrehajtott autóbalesetet egyébként a Pilisi Parkerdőgazdaságban vették fel, Claudiának még a borulásnál sem kellett jelen lenni. A színésznőnek csupán be kellett szállnia a frissen összetört kocsiba, amiből aztán kihúzták a „véres” testét – számolt be a bulvárlap a forgatási jelenetről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top